3 VDL-genomineerden Ir. Noordhofprijs 2009

De jaarlijkse Ir. Noordhofprijs is een onderscheiding voor de beste vakman in Zuidoost-Brabant op het gebied van bouw, metaal of elektronica. Het doel van de prijs is de promotie van het vakmanschap in de regio en het enthousiasmeren van jongeren om met hun handen te werken en vakopleidingen te volgen. Er zijn dit jaar 3 vakkanjers vanuit de VDL Groep genomineerd:

* Przemyslaw Tomczak (VDL Bus Chassis)
In korte tijd heeft Przemyslaw zich opgewerkt tot allround chassisbouwer. Hij heeft zich alle werkzaamheden zoals tekening lezen, hechten, lassen, het richten van chassis en het afwerken en meten van alle types chassis, op de afdeling chassisbouw eigen gemaakt en voert deze geheel zelfstandig uit. Daarnaast werkt hij veel met de computergestuurde meetarm. 

Przemyslaw Tomczak

* Jack Konings (VDL Enabling Technologies Group Eindhoven)
Jack Konings is een specialist op het gebied van buigen van onderdelen voor het samenstellen van complexe plaatwerkmachines, waarbij hoge eisen aan het product op maatnauwkeurigheid en visuele eisen worden gesteld. Jack is inzetbaar op alle buigbanken. Door zijn vakmanschap worden onderdelen zo nauwkeurig gebogen dat nabewerken/narichten vaak overbodig is. 

Jack Konings

* Jan van Heijst (VDL Enabling Technologies Group Eindhoven)
Jan is module monteur. Hij krijgt ieder mechatronische systeem aan de gang en is in staat om grondig een machine te analyseren en fouten te vinden. Bij de introductie van een nieuw product werkt Jan als prototype monteur. Hij voert dan zelfstandig verbeteringen door en haalt de "kinderziektes" uit het onderdeel.

Jan van Heijst

In totaal zijn er 29 genomineerden. De uitreiking van de Ir. Noordhofprijs vindt plaats op donderdag 26 november bij De Meeuw Bouwsystemen te Oirschot. Wij wensen onze genomineerden veel plezier tijdens deze dag!

Auteur: Chantal Abels | Communications | +31 (0)40-2925000 | Publicatiedatum: 10-11-2009
Naar het nieuwsarchief
Ir. Noordhofprijs 2009
Ir. Noordhofprijs 2009