VDL’ers genomineerd voor Beste Praktijkopleider

Eric Dekkers (VDL ETG Eindhoven) en Rob Bloks (PMB-UVA International) genomineerd voor Beste Praktijkopleider.

Afgelopen november zijn er drie praktijkopleiders genomineerd die meedingen naar de eretitel Beste Praktijkopleider van Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap. Twee van de drie genomineerden werken bij VDL: Eric Dekkers is hoofd opleidingen BBL-trajecten bij VDL ETG Eindhoven en Rob Bloks is praktijkopleider bij PMB-UVA International. De derde genomineerde is werkzaam bij Paree Elektro-Telecom in ’s-Heerenhoek: de heer Baaijens.

De jury, bestaande uit vertegenwoordigers van Kenteq en het Maas Geesteranus Fonds, is begin december bij alle genomineerden op bezoek geweest en zal op 19 januari 2010 bekendmaken wie zich Beste Praktijkopleider mag noemen.

Rob Bloks en Eric Dekkers zijn genomineerd omdat ze volgens de jury ‘onderscheidende praktijkopleiders’ zijn. Mensen die zich niet alleen richten op het opleiden binnen hun eigen bedrijf, maar zich ook bewust zijn van de omgeving waarin het opleiden van jonge vakmensen plaatsvindt. Stuk voor stuk enthousiaste, gedreven en toegewijde coaches die door hun vakmanschap een beïnvloedende rol hebben toebedeeld gekregen in het opleidingsbeleid van het bedrijf waar ze werken.

Rob Bloks - PMB-UVA International      
Rob Bloks met zijn leerlingen                      Auteur: Chantal Abels | Communications | +31 (0)40-2925000 | Publicatiedatum: 29-12-2009
Naar het nieuwsarchief
Eric Dekkers tijdens de Jr. VakkanjerWedstrijden
Eric Dekkers tijdens de Jr. VakkanjerWedstrijden