Print pagina

Bussen

VDL Bus & Coach
Binnen VDL Groep opereert de busdivisie onder de naam VDL Bus & Coach. VDL Bus & Coach bestaat uit meerdere busbedrijven die gezamenlijk actief zijn op de wereldmarkt. De kernactiviteiten van VDL Bus & Coach bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, chassis modules en de in- en verkoop van gebruikte bussen. De productie vindt plaats in Nederland en België. Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, comfort, lage onderhoudskosten, een laag brandstofverbruik en het milieu staan hoog in het vaandel bij VDL Bus & Coach.

Verkoop en after sales
De producten van VDL Bus & Coach worden verkocht door een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, importeurs en agenten in meer dan 30 landen. Voor after sales en onderhoud kan de klant rekenen op een vlekkeloos en snel ingrijpen door medewerkers van één van de vele servicepunten. Een zeer omvangrijk distributienetwerk zorgt ervoor dat reserveonderdelen en busgerelateerde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemmingen geleverd worden.

Kracht door samenwerking
Door gebruik te maken van de kennis, expertise en kracht van de afzonderlijke busbedrijven is VDL Bus & Coach inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wereldmarkt.

De divisie bussen bestaat uit de volgende sectoren:
Touringcars
Openbaar vervoer
Mini- & Midibussen
Speciale projecten
Chassis & chassis modules
Gebruikte bussen
Verkoopvestigingen
Parts & Services


Website VDL Bus & Coach

Productiemaatschappijen:
VDL Bus Chassis
VDL Bus Valkenswaard
VDL Bus Heerenveen
VDL Bus Venlo
VDL Bus Roeselare
VDL Bus Modules

Verkoopvestigingen:
VDL Bus & Coach Nederland
VDL Bus & Coach France
VDL Bus & Coach Italia
VDL Bus & Coach Belgium
VDL Bus & Coach Polska
VDL Bus & Coach Deutschland
VDL Bus & Coach (Suisse)
VDL Bus & Coach Czech Republic
VDL Bus & Coach South Africa
VDL Bus & Coach Serbia
VDL Bus & Coach Danmark

Onderhoud, reparatie en parts:
VDL Busland
VDL Parts