WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

Hightech

Bij VDL verleggen we voortdurend de grenzen van wat mogelijk is en helpen we de wereld sneller en nauwkeuriger te maken.

Hightech

Mobility

VDL zet zich in voor de ontwikkeling van mobiliteitsoplossingen, de bevordering van elektrificatie en het terugdringen van emissies.

Mobility

Energy

Bij VDL streven we ernaar om een ongerepte planeet achter te laten. We investeren actief in energieoplossingen en het vergroten van onze impact.

Energy

Infratech

Bij VDL zijn we toegewijd aan het creëren van een meer leefbare, duurzame en verbonden samenleving.

Infratech

Foodtech

Om onze voedselketen duurzamer te maken, benutten onze bedrijven technologie voor kansen en uitdagingen.

Foodtech

WIJ ZIJN VDL GROEP

WIJ STAAN VOOR
KRACHT DOOR
SAMENWERKING

 

 

 

 

Onze 5 werelden

CW-FocusGraph-2.png

Over
VDL Groep

Kracht door samenwerking. Dat is de basis van VDL Groep, het internationale industriële familiebedrijf met het hoofdkantoor in Brainportregio Eindhoven. Opgericht in 1953, nu 70 jaar later staat sinds 2017 de derde generatie van de familie Van der Leegte aan het roer. VDL Groep is met ruim 16.000 medewerkers actief in 19 landen. 

Meer over ons

Landen
Bedrijven
+
Omzet
miljard
Medewerkers
+

De duurzame fabrieken van VDL

Groene technologie

Onze nieuwe fabrieken zijn ontworpen om op de meest efficiënte en duurzame manier te werken. De nieuwe fabrieken worden energieneutraal opgeleverd, waarbij gebruik wordt gemaakt van ‘groene’ technologie. Denk hierbij onder meer aan: meer natuurlijk licht en minder kunstlicht (gezonder en veiliger voor medewerkers), het hergebruik van regenwater en de keuze voor bouwen met middelzwaar beton (dit versoepelt de verwarmings- en koelcyclus in de zomer).

OrderOn.com

on-demand lasersnijden

OrderOn.com is VDL's online platform voor lasersnijden en kanten. OrderOn.com maakt processen rond metaalbewerking eenvoudiger en maakt het uitbesteden van onderdelen van metaalbewerking op een eenvoudige manier mogelijk.

Na het uploaden van digitale werkbestanden op het platform is er direct een offerte beschikbaar. Na goedkeuring start het volledig geautomatiseerde productieproces en worden de producten afgeleverd op het gekozen adres. OrderOn.com combineert de nieuwste digitale productiefaciliteiten van VDL Groep met meer dan 70 jaar expertise, ervaring en vakmanschap van het industriële familiebedrijf.

OrderOn.com

VDL Mobility Innovation Centre

assemblage VAN BATTERIJ­modules

Door het leveren van nieuwe en duurzame mobiliteitsoplossingen, voor zowel onze partners als voor onze eigen activiteiten, willen we met ons Mobility Innovation Centre in Born een flexibele en deskundige innovatie- en industrialisatiepartner zijn.

Zo beschikken wij in Born over een speciale faciliteit met een uitgebreide vloercapaciteit van 30.000m² gericht op onder andere het assembleren van batterijen. 

Meer over VDL MIC

VDL Bus & Coach

100% elektrische stadsbus

Vanuit de VDL-visie en op basis van de ervaringen met de huidige VDL Citea-vloot is een busconcept ontwikkeld, volledig gebaseerd op een elektrische aandrijflijn, dat klaar is voor de toekomst en waarbij zero emissie vanzelfsprekend is. Batterijen in de vloer, een composiet zijwand uit één stuk, slim energiemanagement, een uitgekiend klimaatsysteem en een ergonomische chauffeursomgeving. Met deze 5 belangrijke innovaties introduceren wij het nieuwe generatie VDL Citea productgamma, bestaande uit 4 lengtevarianten en 5 types. De range van de nieuwe generatie VDL Citea is aanmerkelijk verbeterd.

Fabriek van de toekomst
OrderOn.com
VDL MIC
100% Electric City Bus

Bekijk onze video
VDL Groep

Niet gevonden wat je zocht?

Gebruik dan onze zoekmachine: